Wij bieden je de mogelijkheid van Werk, via Werk naar Werk te gaan.

Ons advies? Doe wat nodig is en kies voor jezelf. Als jouw toekomst niet meer bij het bedrijf ligt waar je de afgelopen jaren hebt gewerkt, ga daar dan weg. Vervolg je loopbaan bij De Woensdag; wij helpen je verder!

Natuurlijk kun je ook de strijd aangaan met je werkgever, of in een re-integratietraject sollicitatiebrieven gaan schrijven. Wij denken dat het veel beter is om deze uiterst onzekere situatie om te buigen tot een kans. Kans op nieuw, ander werk, op een nieuwe toekomst bij een andere werkgever. Passend bij jouw mogelijkheden en wensen. Dáár gaan wij je bij helpen.

Onze oplossing? Kom bij ons in dienst. Tegen hetzelfde salaris dat je gewend was bij jouw werkgever, met dezelfde rechten en dezelfde arbeidsvoorwaarden. Je krijgt van ons een arbeidscontract en we gaan samen aan de slag. Via werk, werken aan werk. Doel- en resultaatgericht, met persoonlijke begeleiding en ondersteuning.

In samenspraak met jouw werkgever bepalen we de overstapdatum en overstapperiode en kom je, zonder terugval in inkomen, bij ons in dienst. Het dienstverband met de oude werkgever wordt ontbonden en je kunt dat hoofdstuk afsluiten. In onze visie is dat noodzakelijk om gemotiveerd aan een nieuwe toekomst te werken.

Wij geloven, dat werk(-en) en aan het werk blijven de beste oplossing is, als je met ontslag bedreigd wordt en jouw toekomst onzeker is.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.